FAQ

Wat fijn dat je de moeite neemt om hier te kijken! Ik geef antwoord op allerlei vragen die ik regelmatig ontvang via e-mail, Instagram of bij workshops. Kijk of jouw vraag er ook bij staat en misschien ontdek je zomaar ander leuks over mijn werk. Saat jouw vraag er niet bij, mail me dan gerust.

Welke materialen gebruik je?

Leuk dat je zelf ook wilt tekenen! Je kunt je hier gratis aanmelden voor het ontvangen van Creatieve inspiratie in je mailbox. Je ontvangt dan direct een lijst met tekenmaterialen die ik graag gebruik. Wil je echt leren hoe je dit tekenmateriaal goed kan gebruiken en hoe je kan starten met jouw creatieve leven, volg dan mijn online workshop Tekenmaterialen.

Welk sketchbook adviseer je?

Kies vooral een tekenboekje dat jou aanspreekt. Om je op gang te helpen schreef ik hier wat mijn favoriete sketchbooks zijn. Wil je meer weten van de sketchbooks die ik gebruik, hoe ik ze vul en waarom ik deze of toch een andere fijner vindt, bekijk dan eens mijn online workshop Tekenmaterialen. Zo kan jij ook heel bewust jouw favoriete mobiele tekenatelier samenstellen!

Welke beamer adviseer je?

Mijn beamer is er een van Epson, deze is inmiddels al ‘oud’. Wat is vooral belangrijk? Dat je ontwerp vergroot wordt geprojecteerd. Aangezien dat de basis is van de functie van beamers, blijkt dat het niet zo spannend is welke je gebruikt en kan ik je dus geen specifiek merk of type adviseren; je zit niet zo snel fout!