Een boomgaard als historische handgetekende prent in onze woonkamer

Aaah, wat ben ik toch dol op het effect van de handgetekende organische lijnen in interieurs! En in ons nieuwbouwhuis ontbrak het al even aan toffe muurtekening in de woonkamer, omdat ik de eerdere tekening in thema food vorig jaar overschilderde.

In plaats daarvan wilde ik al een tijd een muur vullen met een mooie prent. Een hoop handgetekende lijnen en detail in zwart-wit, muurvullend en het liefst met een beetje een historische uitstraling. Ik houd van wat vintage en nostalgie in interieurs en dit is precies de juiste mate van charme en sfeer!

Overigens leefde dit idee al sinds deze prent die ik tekende voor Abu Dhabi en de muurtekening vol landschap op een pilaar in Nijeveen. Het idee van muren vullen met natuur en zo’n lekker sfeervolle uitstraling van een oude prent; dat wilde ik thuis ook!

Sfeervolle, persoonlijke muurtekening in je nieuwbouwhuis

Dat ik altijd graag zo persoonlijk mogelijke muurtekeningen maak, is inmiddels duidelijk. Als je als klant bij me komt, vraag ik je dan ook een hoop, om tot de kern te komen van wat je op de muur wilt.
Voor dit lekkere sfeertje in ons nieuwbouwhuis besloot ik wat een stukje natuur is dat echt bij ons past: omdat ons zoontje Abel eind september is geboren – in het oogstseizoen – besloten we tot een boomgaard in ons huis. En simpelweg ook omdat we dol zijn op de pracht van boomgaarden – het mooie gebied met fruitbomen langs de Linge in Gelderland – waar Arjan jaren geleden werkte als journalist.
Dit maakt een beeld dat echt van ons is en waar we ons goed en vrolijk bij voelen. Wat zou jouw stukje natuur zijn als je die handgetekend op je muur zou willen hebben?