Prachtige prints als styling cadeautje voor jou!

Weet je nog dat ik vertelde over de jaarplanner die ik tekende voor Intratuin? Ik illustreerde planten in kleur en sfeer per seizoen en maakte er patronen van voor de opmaak van deze agenda. Enkele van deze illustraties zijn uitgebracht als hippe en stijlvolle kaartensets, die je nu gratis haalt bij de kassa van jouw Intratuin-vestiging!

Vanaf vandaag, 5 januari vind je deze winterfrisse kaartenset in de winkel (boven). En als je geluk hebt, liggen er misschien ook nog kaarten met een subtiele kerst tint! (foto onder). In december kwam deze als extra cadeautje uit, heb jij deze toen al gezien?

 

Deel jouw foto op Instagram met #KarlijnxIntratuin

Als jij de kaarten hebt weten te krijgen (lucky you!), maak er dan een toffe foto van! ik ben benieuwd hoe jij ze thuis styled. Op Instagram gebruik ik #KarlijnxIntratuin, om alle leuke foto’s bij elkaar te zien. De mooiste wil ik weer delen en / of regrammen. Doe je mee?

 

Gebruik illustraties om cadeautjes in te pakken!

Stylist en fotograaf Jorian (@joriannn) gebruikte de kerstkaarten als superleuke inpakstyling in samenwerking met @leukverpakt.nl en maakte er deze geweldige foto’s van:

 

Delen: