Een muurtekening die persoonlijk getekend is voor dit gezin thuis

Sinds het maken van mijn muurtekening in vtwonen Weer verliefd op je huis, krijg ik nog regelmatig de vraag om ‘de vis’ te tekenen. Wat een te gek compliment dat ‘ie zo mooi wordt gevonden! Nu ben ik niet persé illustrator geworden om steeds dezelfde lijnen van mijn ontwerp te tekenen, maar wil ik graag echt bijdragen aan een opvallend en persoonlijk interieur. Met Tamara ben ik tot een versie gekomen die past bij hen, namelijk de zeetong en mosselen die ze graag eten. Met een eigen tekst in handlettering erbij geeft het een soortgelijke stoere uitstraling, maar is dit wel de vis die past bij hun gezin en wat zij graag eten. Op deze manier is dit ontwerp lijn voor lijn voor hen gemaakt en staat het nergens anders op de muur.Mijn illustraties kopen zodat je die zélf op je muur kan aanbrengen

Hoewel ik dat meer unieke voor mijn werk heel belangrijk vind, ben ik ook bezig om sommige illustraties voor groter gebruik aan te bieden. Het is jammer als mooi beeld maar door één huishouden gezien kan worden, terwijl er zoveel anderen dit ook graag als opvallende decoratie zouden willen toepassen. Ik denk dan aan bijvoorbeeld behang en muurstickers, die in de basis nog steeds door mij zijn handgetekend, maar op deze manier een wat groter publiek kunnen bereiken. Zo kan ik wel originele en toffe handgemaakte beelden aanbieden, maar hoef ik zelf niet eindeloos dezelfde lijnen te herhalen: zo tof!

Blijf je me volgen om te zien wanneer ik mooie producten op de markt kan brengen? Lijkt me heel leuk! (Als je je hieonder aanmeldt, krijgt je automatisch – en niet te vaak – een berichtje van mijn nieuwste creatieve projecten!)

  • Gratis tekentips voor een creatief leven

    Je ontvangt maandelijks inspirerende tekentips, nieuwe workshopdata en een kijkje in mijn sketchbook. Start meteen met tekenen, want je krijgt zo direct mijn favoriete tekenmaterialen als boodschappenlijstje toegestuurd!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.