Een persoonlijke geboorteposter als kraamcadeau voor de kersverse ouders van Kees

Oh lieve Kees, wat vind ik het leuk dat je er bent! Sommige illustraties raken me, vooral als ik ze niet alleen decoratief en als styling maak, maar ook iets meer verhaal wil vertellen en een gevoel vang. Rondom trouwen en geboorte gebeurt dat wel vaker :) Deze poster maakte ik met alle liefde voor de ouders van Kees, mijn lieve vriendin Eva en haar leukerd Farouk.

Ik ben ontzettend trots op hen omdat we al zo lang terug gaan samen en ze nu zo’n mooi gezin vormen samen. Eef is mijn vriendin sinds we een jaar of 16 waren en het is prachtig om ons leven zo samen te delen.
In de illustratie heb ik in beeld gebracht in wat voor een leuk gezin Kees terecht komt: kenmerken van Eva en Farouk, opa en oma, het huis waar ze wonen en de levensstijl die ze leven. Heerlijk om te doen en met zo’n groot plezier door hen ontvangen!

Zou jij zoiets als kraamcadeau willen geven? En wat zou je er dan op getekend willen zien? Ik ben benieuwd!