Muurtekening

Zo’n toffe eyecatcher in je interieur die opvallend, maar ook stijlvol is: met een levensgrote illustratie vertel je jouw verhaal en kleed je je ruimte heel persoonlijk aan. Een muurtekening in je huiskamer of op kantoor, ik werk zowel voor bedrijven als bij mensen thuis. Ook een muurtekening? Regel deze in vier stappen.

Stap 1: Onderwerp


Via onderstaande prijsaanvraag verkennen we je wensen en je ruimte. We komen tot een gaaf concept en spreken meteen een prijs en datum van uitvoering af.

Stap 2: Schets


Je ontvangt een hele grove schets om idee en compositie te bepalen. Dit is het eerste feedbackmoment: word je hier enthousiast van?

Stap 3: Ontwerp


Ik ga voor je tekenen, digitaliseren en maak je totaalontwerp. Jij leunt achterover en geeft daarop je eventuele feedback en akkoord.

Stap 4: Muurtekening


Vooraf maak ik je muurtekening digitaal klaar. Binnen een dag(deel) beteken ik jouw muur van een scheidingswand tot sfeermaker.
TARIEVEN PARTICULIEREN

Eyecatcher

950,-
Een stoer en verfijnd interieuritem. Een statement op je muur waar je alles mee zegt en waar je vrienden en familie jou(w huis) mee typeren. Een vis, geliefde tas of favoriete keukenhulp: de eyecatcher is direct een sfeermaker in je interieur.

Collage

1200,-
Wow, wat gaaf! Een collectie van wat jij leuk of lekker vindt in een stralende collage. Een familierecept, je mooiste wijnen of wat jullie typeert in een handgetekende plaat direct op je muur. Kunst met sfeer!

Story

1350,-
Waarom niet, we doen gewoon een hele muur. Als je een interieurmove zoekt die bold en gedurfd is. Met zo’n muur vol karakter vertel je sfeer. Het verhaal van jouw huis, een collage van (gezond) eten of een explosie van bloemen of planten: persoonlijke pracht in lijnen midden in jouw huis, go for it!

VRAAG JOUW PRIJS AAN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goed om te weten:

 

  • De vanafprijs is voor particulieren vanaf €950,- incl. BTW
  • Voor bedrijven: gemiddeld v.a. €1.250,- excl. BTW
  • Prijzen zijn inclusief reiskosten en materialen
  • Prijs is gebaseerd op digitaal overleg
  • Onderwerp: omschrijf je wens zo concreet mogelijk
  • Onderwerp: ik teken geen mensen
  • Eerdere ontwerpen (koe, vis) herhaal ik niet precies
  • Let op: de wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor kopen op afstand geldt niet voor muurtekeningen. Deze komt tot stand volgens jouw specificaties.