Muurtekening

Zo’n toffe eyecatcher in je interieur die opvallend, maar ook stijlvol is: met een levensgrote illustratie vertel je jouw verhaal en kleed je je ruimte heel persoonlijk aan. Een muurtekening in je huiskamer of op kantoor, ik werk zowel voor bedrijven als bij mensen thuis. Ook een muurtekening? Regel deze in vier stappen.

Stap 1: Onderwerp


Ik maak via dit formulier digitaal kennis met jou, je wensen en je ruimte. We komen tot een gaaf concept en spreken meteen een prijs en datum van uitvoering af.

Stap 2: Schets


Je krijgt een hele grove schets om idee en compositie te bepalen. Dit is het eerste feedbackmoment: word je hier enthousiast van?

Stap 3: Ontwerp


Ik ga voor je tekenen, digitaliseren en maak je totaalontwerp. Jij leunt achterover en geeft daarop je eventuele feedback en akkoord.

Stap 4: Muurtekening


Vooraf maak ik je muurtekening digitaal klaar. Binnen een dag(deel) beteken ik jouw muur van een scheidingswand tot sfeermaker.

XL-illustratie


Wil je wel een toffe eyecatcher in je interieur maar geen illustratie direct op de muur, omdat je het mee wilt nemen, de muur niet vlak is of de tekening duurzaam moet zijn op glas? Kies dan voor een
XL-illustratie: het ontwerp maak ik met de hand voor je in inkt, maar kun je als duurzaam bord, frame of print (laten) monteren.