Mijn eigen lijn met illustraties in waterverf

Sinds enkele jaren werk ik samen met papier- en stationary leverancier Papicolor, waarmee ik tekenworkshops organiseerde en de toffe en succesvolle notitieboekjes ‘my letter journal’ uitgaf.
Een plan om samen een keukenlijn te maken was al jaren aanwezig, maar je weet misschien wel hoe dat gaat met goede plannen: die liggen soms even temidden van alle drukte tot je ineens besluit om er werk van te maken: dan moet het ook ineens in drie weken af.
Ik koos het thema grutters of grocery, omdat enerzijds die oude stijl me zo aanspreekt en ik anderzijds zo dol ben op de puurheid van ingrediënten in glazen potten en zakken.
Dit past ook erg goed bij mijn stijl van lijntekeningen die ik ingetogen kleur met waterverf. Wat een fijne sfeer!

 

Receptschrift, inpakpapier, paperbags en theedoeken

You name it, dat en nog meer vormt de basis van mijn eerste eigen productlijn met illustraties die ik maakte met pen en waterverf. De producten zijn lekker praktisch te gebruiken en leuk om je keuken mee aan te kleden. Illustraties als interieurdecoratie, wat een perfecte match! Een selectie van deze producten koop je vanaf nu bij Bruna!

Vind jij dat grutters-sfeertje en die pure producten ook zo aantrekkelijk? En illustraties in je interieur, dat is toch echt een absolute go!?