Illustraties & foto’s voor vtwonen

Sinds lange tijd vind ik magazines geweldig: prachtig beeld en styling, vormgeving en de fysieke ‘boekvorm’ spreekt me enorm aan. Ik regelde jaren geleden al een mini-stage bij Ariande at Home terwijl ik Pedagogiek studeerde.
Het voorstel vanuit vtwonen om door mij de Happy page te laten illustreren terwijl ik achterin de rubriek ‘Klein woongeluk’ mijn Instagram foto’s mocht delen, maakte me dan ook enorm blij!
En dus verscheen ik met een geïllustreerde uitscheurposter voor de kinderkamer én met m’n kop en interieur achterin het magazine.


 

Happy page met handlettering

Sinds begin dit jaar geef ik workshops in Handlettering en voor deze poster wilde ik deze grafische manier van illustreren inzetten. In mijn sketchbook combineer ik ook altijd illustraties met letters, wat voor mij een perfecte combinatie is van grillige én strakke handgetekende lijnen.
De zwarte vlakken maken de poster niet té zoet en de mintgroene kleur sluit helemaal aan bij de trend. Het okergele accent is een persoonlijke touch die goed past bij de uitstraling van mijn beelden.

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze illustratie vindt voor deze toffe opdrachtgever. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met deze mooie publicatie!
 

Delen: