Positiviteit in de vorm van een handgetekende poster

Midden in deze vreemde periode van een semi-lockdown van ons land, kwam ik samen met hippe webshop fonQ tot deze sfeervolle poster. Een plaat met toffe interieritems die léven, want laten we het vooral thuis gezellig maken, nu we massaal thuiswerken en homeschoolen.

Lijntekeningen als sfeervolle collage

Ik tekende populaire interieuritems als lijntekeningen, waardoor een fijne collage is ontstaan die een mooi plaat in huis vormt. Ook zo leuk, want de helft van de items heb ik of wil ik en dat is zo mooi van tekenen: nu ze allemaal door mijn hand zijn gegaan, ‘heb’ ik ze eigenlijk ook een beetje.

Cadeautje van webshop fonQ tijdens deze crisis

De poster download en print je gratis vanaf de website van fonQ. Zo leuk dat mijn illustraties zo in alle huiskamers terecht komen! En als je je stylish foto van de poster in huis deelt met #fonQxKarlijn, dan doe je ook nog mee met een €100,- giftcard winactie!


Bovenstaande foto door Britt Leeman van Fonq