Een verbouwd interieur levendig maken met een muurtekening

Afgelopen maanden lieten Janneke en Peter de benedenverdieping van hun thuis in Culemborg helemaal vernieuwen: een nieuwe keuken en strak gestucte muren. Helemaal vers en kraakhelder wit, waarop ik mijn lijnen van de muurtekening mocht komen zetten: altijd een hele eer en vooral leuk om ook de kinderen een lijntje mee te laten tekenen. En de eettafelset? Ook die wordt binnen enkele weken vernieuwd. Een heel fijn begin om zo’n nieuw en strak interieur met deze muurtekening een persoonlijke en levendige sfeer te geven!

 

 

Waarom een persoonlijke muurtekening zo leuk is

Er zijn vast meer gezinnen waar tagliatelle met zalm een lievelingsbordje eten is, maar die hebben het vast niet allemaal op de muur staan. ;)
Ik vroeg Janneke en Peter om naar me te mailen wat voor hen bij dat lekkere eten past en daarom eindigt er ook gewoon een fles wijn van de Lidl en hun eigen plantenmandje met basilicum op de muur. Lekker echt, persoonlijk en van dit gezin.
Voor mij het allerleukste om te komen maken, maar natuurlijk ook het meest bijzonder voor de bewoners zelf: nergens anders op de wereld staat of komt deze tekening op de muur. Zo tof!

Delen: