v.a. 15 januari

Tekenmaterialen

(3 klantbeoordelingen)

35,-

Start 15 januari

 • 15 korte video’s over tekenmaterialen
 • Bekijk de video’s wanneer en zo vaak je wilt
 • Toegang tot de video’s en tekentips t/m 26 februari
 • Mijn tips voor een fijne set tekenmaterialen
 • Leer hoe je een start maakt aan jouw creatieve leven door te kijken naar voordelen, nadelen en werkwijze van mijn favoriete tekenmaterialen, hoe materialen je stimuleren of juist intimideren om te beginnen en waarom minimalisme je kan helpen om altijd en overal te tekenen.
 • Bij het plaatsen van de bestelling ontstaat een betalingsverplichtiging.
 • Tickets zijn niet inwisselbaar: bij verhindering kun je deze overdragen of doorverkopen aan iemand anders. De wettelijke bedenktijd van koop op afstand geldt niet omdat dit een dienst is in vrijetijdsbesteding op een specifieke datum en tijdstip.
Online
Categorie:

Omschrijving workshop

Welke pen ik gebruik voor mijn tekeningen in mijn sketchbooks? Hoe kun je nu gemakkelijk buiten op een terrasje wat tekenen, of hoe start je met het tekenen met waterverf?

Misschien vroeg jij je dit ook af, want deze vragen krijg ik erg vaak! En die beantwoord ik allemaal in deze overzichtelijke online workshop over tekenmaterialen. Ik noem mijn absolute favorieten en vertel ook waarom deze favoriet zijn. Wat ik fijn vind, geldt misschien niet voor jou en daarom vertel ik wat de voor- en nadelen van ieder product voor mij zijn. Zo weet jij hoe je naar materialen kunt kijken en waar je op kan letten, wel zo handig! Ik laat ook kort zien hoe je met het materiaal kan werken, of geef er een fijne tekentip bij.

En als je dacht dat het alleen over materialen ging: welnee, ik wil eerst even met je achterhalen wat jij nu echt nodig hebt om die start te kunnen maken met jouw creatieve leven? Ga je mee beginnen?

Dit is iets voor jou als je:

 • Nieuwsgierig bent met welke materialen ik werk
 • Wilt weten met welke materialen je creatief kan starten
 • Wilt leren waarop je kan letten om materialen te kiezen
 • Denkt dat je nieuwe materialen nodig hebt om te starten
 • Kennis wilt maken met de werkwijze van een waterverfsetje en een waterbrushpen
 • Wil starten met tekenen of iets creatiefs, maar geen begin weet te maken
 • Wel eens een online workshop wilt volgen maar eerst even wilt proberen

Leren tekenen aan je eigen keukentafel

Pak jij je laptop, dan kom ik lekker bij je zitten in de huiskamer via een schermpje: zet er gezellig een kop koffie of thee erbij, dan gaan we samen aan de slag aan jouw eettafel! Kijk op de dag en het moment dat het jouw uitkomt en ga stap voor stap bezig met het vormgeven van jouw eigen tekenatelier en je nieuwe creatieve leven!

Let's do this

Meld je hierboven aan voor de online workshop: als ik je betaling binnen heb, krijg je voor aanvang van de workshop automatisch een bevestiging (bestelling is betaald / verzonden).
Op de startdatum ontvang je een e-mail met daarin toegangscodes om de video’s in de online omgeving van mijn website voor 6 weken lang te kunnen bekijken.

3 beoordelingen voor Tekenmaterialen

 1. Marianne (geverifieerde eigenaar)

  Superleuke en leerzame workshop! Ben ook kritischer naar mijn materialen gaan kijken, want ja ik heb ook bakken vol. Ik vond het heel inspirerend en ga zeker nog eens een workshop volgen!

 2. Charlotte (geverifieerde eigenaar)

  Een laagdrempelige inspirerende cursus waar niet zo zeer de nadruk ligt op technieken, maar op hoe jij een passende manier vindt zodat jij die technieken kan gaan toepassen. Mijn zelfvertrouwen heeft het juiste zetje gekregen om weer lekker creatief te zijn.

 3. Sandra (geverifieerde eigenaar)

  Onlangs deze fijne online cursus gevolgd. Ik wilde al tijden beginnen met tekenen (en waterverf), maar dacht steeds; ‘ik kan het niet..’. Door deze cursus kreeg ik veel meer inspiratie en dé tip van Karlijn; gewoon doen, begin gewoon met je creatieve leven! Je maakt ook tijd voor andere dingen (bv insta…), dus hier kun je ook heus wel tijd voor maken! En dat is ook zo! Ik kreeg veel tips over technieken, materialen en onderwerpen en nog veel meer. Super leuk!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *