Als je een gaaf voormalig pakhuis uit 1900 bewoont in Haarlem, dan wil je natuurlijk ook iets authentieks op je muur. Tessa en Marcel houden van lekker eten en zo besloten we dat het de risotto ging zijn, die de muur in hun huis zou gaan sieren. Geen spannend overleg van maanden, dit is gewoon hun lievelingsrecept.
Nu kun je Risotto op allerlei manieren afbeelden, maar ik vind het mooi om een beetje verhaal achter het recept te laten zien en niet alleen een bord met klaar gemaakt en daardoor onduidbaar voedsel te tekenen. Ik ga voor puur en smakelijk beeld!

Op een zonnige februaridag heb ik me gesitueerd in het huis van Tessa en Marcel. Geef me een beamer met ontwerp, tekenstift en een waterkoker en ik ben good to go. En zo tekende ik hun keuken gezellig in een paar uurtjes, terwijl ik deal met een een te enthousiaste kat en veel te korte en dure parkeertijd.

Delen: