Waterverf illustraties stylish toegepast in je interieur

De combinatie van illustraties en interieur vind ik een geweldige en daarom ben ik al jaren bezig met het ontwerpen van behang patronen voor interieurs. Dat wil zeggen, in mijn hoofd, want er kwam nog niet zoveel concreet tot stand. Eind vorig jaar ontwierp ik eindelijk een opvallend bloempatroon met waterverf op een donkere achtergrond, maar nu wilde ik een lichtere, meer zachte uitstraling die zowel in zomer als winter zou kunnen. Het waterverf heb ik hier lekker zijn werk laten doen door een eenvoudige vorm van een sinaasappel te kiezen. Ik vind het prachtig hoe je die verschillen in pigment en verloop ziet. En het oranje vorm een mooie warme en energieke kleur in huis. Precies wat ik zocht.
Naast de ’vlekken’ in waterverf, koos ik voor aanvullende illustraties in strakke inkt, zodat het geheel modern en strakker oogt. Wat een gaaf contrast en wat een lekker totaalbeeld zo!

Behang afstomen en hergebruiken binnen tien minuten: ideaal!

En hoe bijzonder is het, dat ik dit ogenschijnlijke behang binnen een minuut van de muur af kan halen, kan wisselen met een andere print en binnen tien minuten weer terug kan plaatsen als ik er weer zin in heb?
Dit patroon is een print op doek, dat ik daardoor kan blijven verwisselen naar mijn stemming! Dit is wat ik een XL-illustratie noem: een print van mijn handgetekende illustraties die groot in ieder interieur zijn toe te passen. Het is een interieurframe dat ik eenmalig heb besteld en gemonteerd en waarna ik nu steeds mijn prints kan wisselen.
Dit systeem koop ik in via mijn broer Jeroen – die zoals misschien bekend, al jaren als ontwerper en signmaker werkt – en samen leveren wij dit supertoffe product! Tot nu toe vooral vaker voor bedrijven, maar ook enkele particulieren hebben we er al blij mee gemaakt. Muurvullend of als schilderij, het is altijd een gemakkelijk verhuisbare eyecatcher en: het draagt ook nog bij aan een goede akoestiek! Heel welkom in ons harde en hoekige nieuwbouwhuis.

Mocht je nu ook een illustratie, patroon of behang op maat willen laten maken voor jouw huis, dan mag je me altijd een berichtje sturen met jouw wensen (onderwerp en afmetingen) zo concreet mogelijk.
N.B.: het interieurframe lever ik niet los met bijvoorbeeld jouw logo of foto: dit gaat altijd in combinatie met mijn illustraties.