Er zijn van die enthousiaste horeca-eigenaren en die willen gewoon meteen drie muren gevuld met mijn illustraties (vijf in een ruimte is het record), wat een eer! En weet je, ik vind het ook eigenlijk heel logisch dat bedrijven zo’n gave move maken: ik houd wel van grote gebaren en eenheid in de ruimte.

Anyway, in de winter stond ik met mijn camera op de Oudegracht in Utrecht om food café Toque Toque te filmen en had ik een leuk eerste gesprek (met nacho’s en) met eigenaar Marcel.
Ik laat je zien hoe ik mijn illustraties van papier digitaliseer om ze vervolgens groots op de muren te zetten van deze hippe plek.

Vind je de video leuk? Dan vind ik het leuk als je ‘m hier wilt liken. En als je je abonneert op mijn kanaal, blijf je op de hoogte van mijn nieuwe gratis video’s op YouTube! (En dan kan ik heel cool zeggen hoeveel volgers ik al heb).

Delen: