XL-Illustraties stralen overal

Wil je wel een toffe eyecatcher in je interieur maar geen illustratie direct op de muur? Bijvoorbeeld omdat je het mee wilt nemen, de muur niet vlak is of de tekening op je raam mooi moet blijven na het ramen wassen? Kies dan voor een XL-illustratie: het ontwerp maak ik met de hand voor je in inkt, maar kun je als duurzaam bord, frame of print (laten) monteren door bijvoorbeeld mijn ervaren broer Jeroen. Met de uitstraling van handgemaakt zijn deze wandvullende illustraties afneembaar, verplaatsbaar, bestand tegen een buitje of een statement bovenop steenstrips.

Bekijk alle XL-illustraties

In de keuken, boven de tafel of toch in de tuin? Een sfeervolle illustratie op een stevig interieurbord dat zowel in je interieur als aan je buitengevel kan hangen. Een tekening die je kan poetsen en die in drievoud zoals hier voor een aardig wow-effect kan zorgen.

Projecten met interieurborden

Ineens een flink statement in je interieur met een wandvullend interieurframe. Het frame kies je in zilver, zwart of wit en daarin wordt doek gespannen. Superstrak, uitwasbaar en verplaatsbaar. Een illustratie die akoestisch kan werken en geen moeite heeft met een verhuizing, zoals bij jaarlijks gebruik op een beurs.

Projecten met interieurframes

Gladde wanden die afneembaar moeten blijven, zoals ramen of muren met HPL, kunnen best een tekening als aankleding gebruiken. Met interieurfolie wordt je muur of raam superstrak aangekleed, transparant of juist met een mooie betonlook of krijtbord achtergrond. Tekeningen die de ijverige hand van de schoonmaker overleven.

Projecten met interieurfolie
XL-illustratie aanvragen