Koe

Marina woont in een gezellige tussenwoning in Haarlem en had net met het haar vriend Jochem dit huis radicaal verbouwd, toen ze mij benaderde voor een muurtekening. Op de muur boven het aanrecht die ze net zelf getegeld had, plaatste ik deze illustratie als eerste grote nieuwe sfeermaker in huis. De illustratie is uitgevoerd in inkt op tegels, dit is als illustratie absoluut duurzaam en ook afneembaar, maar niet bestendig tegen driftig schoonmaakwerk.
Marina is inmiddels een bekend interieurblogger met duizenden volgers, haar interieur bekijk je online of in een van de hier gelinkte video’s.

Karlijn heeft voor ons een wandtegelillustratie gemaakt in de keuken. Ze had nog niet vaker een illustratie gemaakt op tegels maar heeft voor ons speciaal geschikte materialen besteld en getest voor een optimaal resultaat. Haar betrokkenheid in de voorbereiding was geweldig. Ik ben best een lastige klant (verander vaak mijn mening) maar ze wist daar doorheen te prikken en een geweldige schets aan te leveren. Het tekenen op onze keukenmuur was een feestje en het resultaat is verbluffend! We krijgen er zoveel complimenten over, echt heel erg leuk! Maar belangrijker nog: we genieten er iedere dag zelf van! Dankjewel Karlijn, je bent een topper!