Abc olie

Wat een prachtige ruimte! Het nieuwe pand van Abc Olie werd ontworpen en ingericht door interieurbureau Graaffwerk en zij vroegen mij om een muurtekening.
In de illustratie heb ik de historie van het 100-jarige familiebedrijf gevangen in oude beelden van kolen en huisbrandolie, nostalgische auto’s, eerdere logo’s en locaties waar het bedrijf heeft gezeten. Een sfeervolle kijkplaat!
Vanwege de ruwe ondergrond is de muurtekening uitgevoerd als XL-illustratie, waarbij mijn tekening werd aangebracht als print. Hier is dat een print op doek dat wordt gespannen als interieurframe, ontzettend mooi! Een hele strakke afwerking met de uitstraling van een krijtbord, maar die in werkelijkheid zacht is en ook nog voorzien van extra akoestisch materiaal. Een statement en sfeermaker van maar liefst 3,5 meter lang in deze stoere ruimte.

Het interieur dat wij voor het nieuwe kantoor van ABC Olie in Tilburg hebben ontworpen is helemaal af met de gave illustraties van Karlijn. Het verleden, het heden en de toekomst van dit bijna 100 jaar oude bedrijf is door haar op een prachtige manier verbeeld in een groot wandpaneel.
Werken met Karlijn is een feestje en nooit saai. Doen dus !