XL illustraties

Wil je een illustratie op een spiegelgladde of juist oneffen muur, dan maak ik een XL-illustratie voor je als print. Deze wordt zonodig bij je gemonteerd door mijn ervaren broer Jeroen. Met de uitstraling van handgemaakt zijn deze wandvullende illustraties afneembaar, verplaatsbaar, bestand tegen een buitje of een statement bovenop steenstrips.

Illustratie op interieurboard


In de keuken, boven de tafel of toch in de tuin? Een sfeervolle illustratie op een stevig interieurbord dat zowel in je interieur als aan je buitengevel kan hangen. Een tekening die je kan poetsen en die in drievoud zoals hier voor een aardig wow-effect kan zorgen.

Illustratie als interieurframe


Hop, ineens een flinke eyecatcher in je interieur met een wandvullend interieurframe. Het frame kies je in zilverkleur, zwart of wit en daarin wordt een doek gespannen. Superstrak, uitwasbaar en verplaatsbaar. Een illustratie die akoestisch kan werken en geen moeite heeft met een verhuizing, zoals bij jaarlijks gebruik op een beurs.

Illustratie als XL-print


Gladde wanden die afneembaar moeten blijven, zoals ramen of muren met HPL, kunnen best een tekening als aankleding gebruiken. Met een XL-print wordt je muur of raam superstrak aangekleed, transparant of juist met een mooie betonlook of krijtbord achtergrond. Tekeningen die de ijverige hand van de schoonmaker overleven.