Sketchbook #mei 2019

Sketchbook #mei 2019

In mei waren we zo’n vier heerlijke dagen in Italië, waarin ik een hoop productie draaide in mijn sketchbook: een tripje vol prachtige dorpjes, bakkies koffie en tekensessies.

Sketchbook #april 2019

Sketchbook #april 2019

April was een goede maand: ik heb een hoop getekend aan toffe projecten, maar niet reuzeveel in mijn sketchbook. Geeft niets, volgende maand of zelfs vandaag kan ik het weer oppakken. Ik tekende over droomplekken, nieuwe kleding en poffertjes.

Favoriet Italiaans gerecht als muurtekening

Favoriet Italiaans gerecht als muurtekening

  Een verbouwd interieur levendig maken met een muurtekening Afgelopen maanden lieten Janneke en Peter de benedenverdieping van hun thuis in Culemborg helemaal vernieuwen: een nieuwe keuken en strak gestucte muren. Helemaal vers en kraakhelder wit, waarop ik mijn lijnen van de muurtekening mocht komen zetten: altijd een hele eer en vooral leuk om ook […]

Sketchbook #maart 2019

Sketchbook #maart 2019

Heerlijk, deze maand van de start van de lente begon ik lekker fris in een nieuw sketchbook met mijn favoriete onderwerpen: eten, planten en bloemen, interieur en oude gebouwen en maakte ik een losse illustratie voor een vriendin.