Sfeer & detail, design & ambacht

Mijn illustraties gaan over sfeer en detail. Design en ambacht.
Zelf ben ik dol op echte materialen, geleefde kleuren, doordachte vormen en (im)perfecte lijnen. Ik zie altijd een hoop moois en interessants in het gewone en dat vang ik graag in mijn tekeningen. Die maak ik dan graag stijlvol en sfeervol, met lijnen die leven en kleuren die voor het gevoel ook al even meegaan. Mijn illustraties zijn precies niet perfect maar wel gebaseerd op realiteit, zodat de uitstraling handgemaakt maar ook stijlvol is.

Illustratie als toffe eyecatcher

Sfeer maken doe ik ook decoratief in interieurs. Een fijn interieur vind ik veel waard: letterlijk, want voor design of juist vintage heb ik veel geld of tijd over. Liever bezit ik weinig zodat wat er is, kan stralen. Een muurtekening past hier voor mij perfect bij: een toffe eyecatcher die geen ruimte inneemt maar wel persoonlijke lijnen toevoegt aan een vaak recht interieur. Design, maar dan heel eigen, duurzaam en one of a kind.

Leren tekenen

Naast fijne beelden maken krijg ik heel veel energie van jou leren tekenen. Of je nu net (weer) start of juist wilt tekenen naast je werk als ontwerper. Op een laagdrempelige en enthousiaste manier krijg je een sloot aan tekentips. In de live workshops persoonlijk op maat, online als gezellige en complete aan-de-keukentafel-video’s. Geen suffe klassieke tekenlessen, maar levendige workshops die uitgaan van wat jij wilt maken. Dat fijne gevoel van tekenen krijgen en met die paar tips sprongen vooruit maken, daar gaat het om!