Handlettering 2018-05-16T13:13:31+00:00

HANDLETTERING

Geen mooi handschrift? Niet nodig! In mijn workshops en online cursus Handlettering leer ik je vanuit het schrijven om letters te tékenen. Stap voor stap, in laagjes, bouw je mooie lettertypes op. Daarnaast ga je aan de slag met vormen, creatieve stijlelementen en uiteindelijk met composities.

Handlettering is naast hip ook heel ontspannend om te doen. In mijn workshops leer je mooie en krachtige lijnen te gebruiken in zwart wit. Hiermee heb je een geweldig startpunt om je eigen kaarten, poster of krijtbord in handlettering te maken. Wil je ook een fijn moment creatief zijn? Leren tekst mooi te verbeelden voor je website? Ter ontspanning, als vrijgezellenfeestje of personeelsuitje? Kies hieronder een leuke workshop voor jou en je vriendin, personeel of lekker voor jezelf!
HANDLETTERING OP JOUW LOCATIE

  • Workshop standaard / basis / vervolg
  • Jouw locatie: huiskamer / kantoor
  • 2,5 uur
  • Incl. werkmateriaal
  • 12 personen minimaal
  • Vanaf €540,- of €45,- p.p.
  • Prijs o.b.v. afstand tot 15km van Tilburg

PLAN JOUW WORKSHOP

WORKSHOPAGENDA

Geen workshop gevonden? Vul hiernaast je gegevens in en je krijgt vanzelf bericht bij een nieuwe datum bij jou in de buurt!
bekijk mijn projecten met Handlettering
“Toen we ontdekten dat Karlijn ook workshops verzorgt, twijfelden we geen seconde om haar uit te nodigen voor onze maandelijkse Re-UNITiD-middag. We waren ontzettend onder de indruk toen alle posters aan de muur hingen. Superleuk om te zien wat iedereen in een paar uur op papier kan zetten. Sinds de workshop hebben we de smaak te pakken en zijn we regelmatig aan het handletteren als we een momentje voor onszelf hebben. Het was een creatieve en vooral erg gezellige team-middag!”
Amber Viergever, Unitid


“Ik heb dit voorjaar een workshopreeks gevolgd bij Karlijn van de Wier. En heb mijn lelijke handschrift los kunnen laten. Op flaps en in mijn schetsboek zie ik letters meer als vormen. En ik laat los dat het perfect moet zijn. Het met de hand dingen maken, er echt aandacht voor hebben is heerlijk om te doen.”
Ingrid Schoen, trainingslab
“De mooie Karlijn maakte me wegwijs in hoe je nu eigenlijk begint met letters tekenen. En er is alleen maar goed nieuws, want iedereen kan het! Een tip die Karlijn tijdens de workshop meegaf, het hoeft allemaal niet te perfect te zijn, je hebt snel een mooi resultaat!”
Fanny Maen, Snail-mail.nl
“De reden van ons bezoek aan H2O was een workshop handlettering van Karlijn van de Wier. Ik was al langer op zoek naar een (betaalbare) workshop om dit te leren, dus aarzelde geen seconde en meldde me aan. Karlijn legt alles heel duidelijk uit, geeft voorbeelden en dan is het voor ons tijd om aan de slag te gaan.”
Femke Hermans, Be Blooming
“Het was een zeer geslaagde avond! Gewoon doen! Karlijn bedankt! Je enthousiasme werkt aanstekelijk!”
Linda van Esch
“Het was een feestje!”
Jacqueline van de Pas-van Silfhout
“Het was echt TOP, thuis meteen verder gegaan :)”
Janneke van Extel
“Genoten vandaag van de workshop en je leuke manier van werken… De poster is bijna af. Heerlijk om zo bezig te zijn..”
Hanneke Eversdijk
“Heej Karlijn, Weet je nog dat ik bij de vorige workshop in Voorburg zat te puzzelen op de letters HRM die nèt niet deden wat ik wilde? Uiteindelijk heb ik het -dankzij jouw training- over een hele andere boeg gegooid.”
Cathalijne van Oort
“Je cursus was super leuk en gezellig. Ik hoop dat ik het nog vaak toe kan passen voor zowel privé als zakelijk. Natuurlijk was de plek ontzettend gaaf.”
Cathy Fijn