Over 2017-10-29T16:19:47+00:00


KARLIJN VAN DE WIER

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Hier deel ik met jou mijn enthousiasme voor tekenen: lijntekeningen, met aquarel, in lettervormen en op muren. Ik geef je een kijkje in mijn creatief (ondernemende) leven en laat je zien: Illustreren is mijn lifestyle.

Als 15 meter wandtekening of op mijn voorraadpotten thuis: ik pas illustraties decoratief toe in mijn omgeving. Ook het vastleggen van het gewone vind ik prachtig, ik teken het dagelijks leven voor magazines of in mijn eigen sketchbook. Met mijn workshops leer ik anderen tekenen.

Sinds 2010 werk ik zelfstandig, waarbij ik via mijn studie Pedagogiek (2009, scriptieprijs) en Interieurstyling (2013, cum laude) beide vakken opzij zette voor illustratie. Ik heb mezelf leren tekenen en dat gaat prima: op die manier kijk ik ├ęcht naar wat ik maak in plaats van denken over hoe het hoort. Sfeer maken en details vangen doe ik het liefste en dat mag ik nu als fulltime zelfstandig illustrator doen.

SELECTIE KLANTEN

Hallmark / Jumbo / Sanoma / Dille & Kamille / AKO / Hard Rock Hotel / vtwonen / Hema / Costes / ByDanie / Rabobank / Eigen Huis & Tuin / Fonq / Zuiver / Takeda / Stegeman


TESTIMONIALS

Reviews op Google